Mehmet Hanefi YILDIRIM

Tarih: 12.12.2021 16:39

ÇOCUK SÖZ KONUSU İSE

Facebook Twitter Linked-in

ÇOCUK SÖZ KONUSU İSE

Geçtiğimiz gün lafın sırası adını verdiğim söyleşi programının konuğu Bursa büyükşehir belediye başkanı Alinur Aktaş tı.

Belediye ye ait tarihi binadan canlı olarak yayınlanan bu söyleşiyi takip edemeyenler, mutlaka gerek medya yıldırım da köşe yazılarımın olduğu bölüme girerek ve gerekse de kanal 16 canlı izle butonunu tıklayarak izleyebilir.

İzlemeyenlere şiddetle öneririm.

Çanak soru yoktu.

Bursa nın hayrına olabilecek konular gündeme geldi.

Bu söyleşide, samimiyet vardı, içtenlik vardı.

Satır aralarında siyasi mülahazalarla Bursa nın kaderi ile nasıl oynandığına şahit olduk.

Dün bir sürü haksızlık ve usulsüzlük karşısında susanların, bugün Bursa nın hayrına olabilecek projelere ve önerilere karşı nasıl tavır aldıklarını işiteceksiniz.

Kendisine yönelttiğim bir soru karşısında, bu arkadaşlar Bursa da 30 katlı kırk katlı binalar dikildiği zaman nerede idiler. Çeşitli yolsuzlukların iddia edildiği günlerde neden seslerini çıkarmadılar, serzenişlerini duyacaksınız.

Bilgi ve birikimin hizmet aşkı ile birleştiğinde nelerin yapılabileceğinin örnekleri göreceksiniz.

Canla başla çalışan bir insanın haklı haykırışlarına şahit olacaksınız.

Kendisine, teleferikte uygulamaya koyduğu hafta da bir gün halk gününün,  hayvanat bahçesinde de uygulamasını ve hayvanat bahçesine çocukların çok fazla ilgi duyması nedeniyle gezilen alanlarda sigara içilmesinin yasaklanmasını teklif ettim.

Aktaş kısa bir süre durakladı, çocuk söz konusu olduğunda her şey yapılmalı dedi ve arkadaşlarına bu konuda bir çalışma yapmaları talimatını verdi.

Bana dönerek, halk günü yapılabileceğini ve belirleyecekleri yerler dışında sigara içilmemesi için çalışma yapacağını söyledi.

Ve daha birçok soruyu cevapladı.

Bu programı izlemeyenler mutlaka izlemeli.

 

 

 


Orjinal Köşe Yazısına Git
— KÖŞE YAZISI SONU —