Bando ekipleri Pişmaniye Festivaline büyük renk kattılar
Bando ekipleri Pişmaniye Festivaline büyük renk kattılar
Yurt içinden ve yurt dışından gelen bando ekipleri 13. Uluslararası İzmit Pişmaniye Müzik ve Dans Festivalinin ilk gününde İzmit Belediye Meydanında birbirinden güzel performanslara imza attılar
KOCAELİ (İGFA) - İzmit Belediyesi tarafından 5-6-7 Eylül tarihlerinde düzenlenecek 13. Uluslararası İzmit Pişmaniye Müzik ve Dans Festivali başladı. Kortej yürüyüşü ile başlayan program dünyanın en prestijli kültürel ödüllerinden biri kabul edilen IGF Gold Star (Oscar) Ödül Töreni ve bando gösterileriyle devam etti.
BANDO PERFORMANSLARI ÇOK BEĞENİLDİ
İstanbul Büyükşehir Belediye Bandosu, Macaristan Szekesfehervar Bandosu, Bursa Büyükşehir Belediye Bandosu, Bulgaristan Şumnu Mıhaıl Bıkov Bandosu, Seferihisar Belediye Bandosu, Karadağ Gradska Muzika Budva Bandosu ve Edirne Belediye Bandosu ve Mor-iz Kadın Ritim Grubu bando gösterileriyle İzmit’lilere müzik dolu bir akşam yaşattılar.
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
-
1
Bursa Büyükşehir'den her gün farklı ilçede sofra kurmaya devam
-
2
Bursa Büyükşehir'in Ramazan Meydanı ışıl ışıl
-
3
Bursa Osmangazi’nin gönül sofrası Bağlarbaşı’na kuruldu
-
4
Bursa'da Nilüfer Belediyesi’nden şehit ve gazi ailelerine vefa iftarı
-
5
Bursa Büyükşehir'den güçlü altyapı hamlesi
-
6
Bursa Osmangazi’de gençlerle birlikte geleceğe bakış
-
7
Cumhuriyet tarihçisi İlber Ortaylı vefat etti




