Bursa PERDER’de Haşim Kılıç

Bursa PERDER’de Haşim Kılıç'la devam

Bursa PERDER’de Haşim Kılıç'la devam

Bursa PERDER’in yeni döneminde de başkanlığa aday olan Haşim Kılıç, oy birliğiyle yeniden başkan seçildi.

BURSA (İGFA) -   Türkiye Perakendeciler Federasyonu üyesi olan Bursa PERDER seçimli olağan genel kurul kapsamında bir araya geldi.

Buttim Uluslararası Tekstil ve Ticaret Merkezi'nde bulunan Bursa PERDER ofisinde yapılan seçime tek aday olarak giren Bursa PERDER Başkanı ve yeni dönem başkan adayı Haşim Kılıç oy birliğiyle başkan seçilerek güven tazeledi. Bursa PERDER Başkanlığı görevinde dördüncü dönemini geçirecek olan Kılıç, önümüzdeki iki yıl boyunca Bursa PERDER’in başkanlık görevini üstlenecek.
 
Konuşmasına seçimli olağan genel kurula oy vermek üzere katılım gösteren üyelere teşekkür ederek başlayan Başkan Kılıç, seçim öncesi geçmiş dönemin idari ve mali tablosunu açıkladı.

Bursa PERDER üyelerini tarafından oy birliğiyle mali ve idari olarak ibra edilen Başkan Kılıç, geçmiş dönemi değerlendirerek, Ramazan ayı boyunca Bursalı vatandaşlara uygun fiyatlı ve kaliteli et sunduklarını dile getirdi. "Yüksek enflasyona rağmen kaliteli gıdayı uygun fiyata sunarak bütün bütçelere hitap etmekte kararlıyız" diyerek sözlerine devam eden Başkan Kılıç, et fiyatlarındaki indirimin süreceğinin altını çizdi. Aynı zamanda yeni dönemi yeni projelerle karşılamak istediğini dile getiren Kılıç, "Güçlü birlikteliğimizi yeni projelerle, uygun fiyatlarla hissettirmek istiyoruz" dedi. 

Haşim Kılıç başkanlığındaki yeni yönetimde; Özer Düşünüklü, Gökhan Seyhan, Mustafa Calayır, Mehmet Karalı, Ali Kızmaz ve Burhan Yıldırım yer alırken, Denetleme Kurulu İbrahim Özhan, Ekrem Fidan ve Muhammet Okur'dan oluştu.


Haber Kaynak : İGF
YAŞAM 16.04.2024 12:49:38 44 0