Kocaeli kırmızı beyaza büründü
Kocaeli kırmızı beyaza büründü
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kocaeli Stadyumu’nda bu akşam 21.45’te oynanacak Türkiye-Gürcistan 2026 Dünya Kupası Avrupa Eleme maçı öncesi stat çevresinde Türk bayrağı dağıttı. Büyükşehir Belediyesi’nin dağıttığı binlerce bayrak ile Kocaeli Stadı adeta kırmızı-beyaza büründü.
KOCAELİ (İGFA) - Kocaeli’de 17 yıl sonra bir milli maçın oynanacak olması kentte büyük heyecan yarattı.
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kocaeli Stadyumu’nda bu akşam oynanacak Türkiye-Gürcistan 2026 Dünya Kupası Avrupa Eleme maçının kusursuz geçmesi için bir dizi önlemler almış, ulaşım ve konaklama ihtiyaçlarına çözüm olacak kapsamlı bir alan düzenlemesini tamamlayarak 5 bin araçlık otopark, karavan park ve misafir takım alanları oluşturmuştu.
STAT ÖNÜNDE BİNLERCE BAYRAK DAĞITILDI
Büyükşehir Belediyesi bu kez Kocaeli’nin dört bir yanından ve çevre illerden milli maça yoğun ilgi gösteren vatandaşlara karşılaşma öncesi binlerce Türk bayrağı dağıttı.
Tramvayın son durağı ve stat önündeki alanlarda yapılan dağıtımda ay-yıldızlı bayrakları Büyükşehir personelinin elinden alan taraftarlar, büyük coşkuyla tribünlere doğru ilerledi. Dağıtılan bayrakların yanı sıra stadın çevresi de kırmızı-beyaza büründü.
Kocaeli dışında İstanbul, Bursa, Yalova, Bilecik ve Eskişehir gibi illerden Kocaeli Stadyumu’na akın eden taraftarlar, milli coşkuya binlerce Türk bayrağı dağıtarak ortak olan Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti.
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
-
1
Bursa’da 3 milyon kaçak makaron ele geçirildi
-
2
Türk girişimci kadınların başarı hikâyeleri New York’ta tanıtıldı
-
3
Mahmut Arıkan: Türkiye, ABD ve İsrail ile aynı cephede olmamalıdır
-
4
Bursa Gemlik’te duygu sömürüsüne sıkı takip!
-
5
Emekliler Mudanya'dan seslendi: Emeklinin yüzü gülmeden bayram gelmez
-
6
Plaka Ahmet, Türkiye gündeminde! APP plaka komedisi…
-
7
Bursa'nın gönül köprüsü Ramazan'da Saraybosna'da güçlendi




